MENU

Success is Never
the Achievement of One

Τα στελέχη της VantagePoint


Το σημαντικότερο Κεφάλαιο της εταιρίας!

Το έμψυχο δυναμικό της VantagePoint Α.Ε. είναι αυτό που μας κάνει τόσο περήφανους.

Σταδιακό «χτίσιμο» της ομάδας, κατά τη διάρκεια του οποίου το πρώτο κριτήριο επιλογής για κάθε στέλεχός μας ήταν και εξακολουθεί να είναι η αξιολόγηση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του υποψηφίου. Ο συνδυασμός αυτού, με την υψηλού επιπέδου Πανεπιστημιακή εκπαίδευση, καθώς και η μακρά πετυχημένη και αποδεδειγμένη πρακτική εμπειρία, είναι η βασική προϋπόθεση για την ένταξη ενός στελέχους στο δυναμικό της VantagePoint Α.Ε. και της ενσωμάτωσής του στην ομάδα.

Ιωάννης Κοκολινάκης

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της VantagePoint Α.Ε.

Ο κύριος Κοκολινάκης έχει εμπειρία στον επιχειρηματικό στίβο 25 και πλέον χρόνων.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας διετέλεσε Διευθυντικό Στέλεχος γνωστών μεγάλων επιχειρήσεων και είχε ως αντικείμενο εργασίας του το σχεδιασμό, την οργάνωση, τη δημιουργία και τη διοίκηση αυτών των επιχειρήσεων, δύο εκ των οποίων πολυμετοχικές, με 110 και 300 μετόχους αντίστοιχα. Η τελευταία επιχείρηση απασχολούσε 1.000 άτομα και είχε Κύκλο Εργασιών € 120.000.000 ετησίως.

Διαθέτει 15ετή πρακτική εμπειρία στη Διοίκηση και Αναδιοργάνωση (Restructuring) Μονάδων Υγείας, με απτά αποτελέσματα σε όλα τα Έργα που ανέλαβε.

Στην VantagePoint A.E. ηγείται με ενεργό συμμετοχή σε όλα τα έργα που αναλαμβάνει η εταιρία.

Ο κύριος Κοκολινάκης έχει σπουδάσει στη Μεγάλη Βρετανία και είναι κάτοχος Πτυχίου Οικονομικών (University of Stirling) και Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - MBA (University of Edinburgh).

Ουρανία Γλαβέρη

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της VantagePoint Α.Ε. και Διευθύντρια του Τομέα Ανάπτυξης Υπηρεσιών Υγείας & Συστημάτων Ποιότητας

Η κυρία Γλαβέρη είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτη της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης, με αξιόλογη ερευνητική δραστηριότητα στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής της καριέρας. Για αρκετά χρόνια διετέλεσε Διευθύντρια Παραγωγής στη Βιομηχανία DOMISSIMA A.E., αποκτώντας εξαιρετική εμπειρία  στο χώρο της παραγωγής, την οποία και αξιοποίησε αναλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις σε εταιρίες συμβούλων στους τομείς Διαχείρισης Συστημάτων Ποιότητας (ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, IFS, BRC, κ.λπ.).

Παράλληλα, λόγω της πολυετούς ενεργούς δράσης της στο χώρο του Business Development για λογαριασμό Ιδιωτικών Φορέων Υγείας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ανέλαβε και τη Διεύθυνση του Τομέα Ανάπτυξης Υπηρεσιών στο χώρο της Ιδιωτικής Υγείας.

Χ.Τ.

Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών

Ο κύριος Χ.Τ. έχει πολυετή εμπειρία ως Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών σε μεγάλες Ελληνικές επιχειρήσεις, με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε προσαρμοσμένες λύσεις σχετικά με την οικονομική διάρθρωση των επιχειρήσεων, κυρίως στο λογιστικό και φοροτεχνικό πλαίσιo.

Ν.Π.

Νομικός Σύμβουλος

Ο κύριος Ν.Π. είναι ο Νομικός Σύμβουλος της VantagePoint Α.Ε. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του στελεχώνουν μια από τις μεγαλύτερες νομικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Χ.Α.

Οικονομικός Διευθυντής – Κοστολόγος

Ο κύριος Χ.Α. εργάστηκε επί 7 έτη ως Προϊστάμενος Λογιστηρίου στην εταιρία 3Ε (Coca-Cola) και 12 έτη ως Οικονομικός Διευθυντής σε μεγάλη γνωστή βιομηχανία τροφίμων στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ κατέχει εξειδικευμένες γνώσεις στην κοστολόγηση. Έχει σπουδάσει Οικονομολόγος (BA Economics, College of Wooster, Ohio, U.S.A) και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA Miami University Oxford, Ohio, U.S.A)

K.B.

Μ.Ι.S.- Project Manager

O κύριος Κ.Β. είναι manager οργάνωσης και προσφοράς υπηρεσιών υποστήριξης μηχανογραφικού περιβάλλοντος με εξειδίκευση στη βιοϊατρική τεχνολογία. Έχει 30ετή εμπειρία στο management και στη δημιουργία και εφαρμογή διαδικασιών που στοχεύουν στην επίτευξη προκαθορισμένων στόχων. Έχει διατελέσει επί 20 έτη Τεχνικός Διευθυντής της εταιρίας SIEMENS στην Ελλάδα, στον τομέα των υπολογιστικών συστημάτων και στον τομέα των ιατρικών λύσεων και προϊόντων. Έχει συμμετάσχει στη θέσπιση και υλοποίηση προδιαγραφών για την ασφαλή μετάδοση μεγάλου όγκου πληροφοριών σε μη ασφαλή και ανομοιογενή δίκτυα ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Υπουργείο Προεδρίας, σε συνεργασία με το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ. Κατέχει πτυχίο Μαθηματικού από τη Φυσικομαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Πτυχίο Πληροφορικής από το Πολυτεχνείο του Βερολίνου

Α.Χ.

Business Development, Project Manager

Ο κύριος Α.Χ., με 20ετή πολυσχιδή παρουσία στην αγορά, αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στο χώρο του Business Development. Έχει υπηρετήσει για πάνω από 10 συναπτά έτη σε ανώτατες διοικητικές θέσεις ως στέλεχος ή/και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων μεγάλων επιχειρήσεων στον Κλάδο της Υγείας, των Ασφαλειών αλλά και των Τραπεζών, με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη νέων αγορών και εφαρμογή της κατάλληλης εμπορικής πολιτικής/στρατηγικής. Έχει σπουδάσει (C.B.A. και M.B.A.) στις Η.Π.Α.

 

Ν.Μ.

Εμπορική Διεύθυνση, Project Manager

O κύριος Ν.Μ. είναι Εμπορικός Διευθυντής – Διευθυντής Πωλήσεων με μακροχρόνια εμπειρία σε θέματα πωλήσεων και marketing, κατέχοντας ανάλογες διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες εταιρίες τόσο του εξωτερικού (ενδεικτικά V.A.G. Stockholm στη Σουηδία, Penny Products στη Νιγηρία, κ.α.) όσο και του εσωτερικού (Ι. Μπουτάρης & Υιός Οινοποιητική Α.Ε., Allied Domecq A.E., κ.α.) με αντικείμενο τη δημιουργία, οργάνωση, στελέχωση και διεύθυνση εμπορικών τμημάτων. Έχει, επίσης, μεγάλη εξειδίκευση στο χτίσιμο και τη διαχείριση του brand equity, την ανάπτυξη νέων προϊόντων στην αγορά και τη διείσδυση σε νέες αγορές και εμπορικούς τομείς.

Έχοντας σπουδάσει αρχικά Ηλεκτρονικός Τηλεπικοινωνιών στη Σουηδία, συνέχισε τις σπουδές του σε επίπεδο Ανώτερης Εμπορικής Εκπαίδευσης στο Scandinavian Total Institute of Business, τις οποίες ολοκλήρωσε με  μετεκπαίδευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.) από το Πανεπιστήμιο του Sheffield (UK).

Δ.Μ.

ΙΤ Supervisor

Ο κύριος Δ.Μ. είναι  Μηχανικός, απόφοιτος  του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην περιοχή των ευφυών συστημάτων και της ρομποτικής.

Στην 25ετή καριέρα του, έχει διατελέσει σύμβουλος ή/και υπεύθυνος πληροφοριακών συστημάτων σε πλήθος εταιριών (Success International A.Ε.B.E., Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε., Κ. Μεσάικος Α.Τ.Ε.Β.Ε, VICKO A.E.,  κ.λπ. ), τεχνικός Διευθυντής σε εκδοτικό όμιλο, υπεύθυνος βάσεων δεδομένων σε έργα του Εθνικού Κτηματολογίου και του αγωγού ΤΑΡ, κ.α.

Η εμπειρία του εντοπίζεται κυρίως στην οργάνωση και υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων και επικοινωνιών, στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων, καθώς και στη διαχείριση και ανάλυση μεγάλης κλίμακας δεδομένων.

I.M.

Οικονομικός Διευθυντής

Ο κύριος Ι.Μ. έχει εργαστεί ως Διευθυντής Λογιστηρίου και ως  Οικονομικός Διευθυντής σε μεγάλες εταιρείες (Continent Hellas S.A., Autostar S.A., Χατζηγεωργίου Α.Ε., Euromedica S.A.) με πολυετή εμπειρία στην οργάνωση, διαχείριση και στην οικονομική λειτουργία αυτών. Σε Εταιρίες όπως ο Όμιλος Euromedica, ο Κος Ι.Μ είχε ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και διαχειρίστηκε την εκτεταμένη Οργανική και Οικονομική αναδιοργάνωση του Ομίλου.

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει ολοκληρώσει εκπαιδευτικά προγράμματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων.

Κ.Α.

Hotel Management Dept Director

Ο κύριος Κ.Α. διαθέτει πολυετή πετυχημένη προϋπηρεσία σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις (General Manager, Operations Manager, F&B Manager, κλπ) σε μεγάλες τουριστικές μονάδες 4* και 5*, τόσο στη Βόρεια όσο και στη νησιωτική Ελλάδα (Κρήτη, Κέρκυρα, κ.λ.π.) και πρακτική εμπειρία σε θέματα Restructuring & Business Development, με εξειδίκευση στο Operation Ξενοδοχειακών μονάδων.  Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων  στο Πανεπιστήμιο Westminster του Λονδίνου.

Π.Κ.

Οικονομικός Αναλυτής

O κύριος Π.Κ. είναι Πτυχιούχος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ, στο ίδιο Πανεπιστήμιο, ολοκλήρωσε και τις Μεταπτυχιακές του σπουδές (M.B.A.) στα Χρηματοοικονομικά.

Στην πολυετή καριέρα του, έχει διατελέσει Διευθυντής Οικονομικών και Λογιστηρίου σε θυγατρικές και μητρικές εταιρίες μεγάλων Ομίλων εισηγμένων στο Χρηματιστήριο (Ελγεκα ΑΕ, Euromedica ΑΕ, Vivartia ΑΕΒΕ, κ.α.), με ανάλογη εμπειρία σε όλους τους τομείς της Οικονομικής Διεύθυνσης, όπως την οργάνωση και εποπτεία λογιστηρίου, την οικονομική ανάλυση, το χρηματοοικονομικό σχεδιασμό (Financial Analysis & Planning) και τη χρηματική διαχείριση (Treasury).